Vragen over boek ‘Wat kan ik van u leren?’

Wie kan ik bellen of e-mailen over vragen m.b.t. het boek?
Apples en Oranges is de uitgever van het boek. Zij doen tevens de verzending en administratie. Voor vragen kun je bellen met: 0341 – 412 501. Of een e-mail sturen naar info@applesandoranges.nl.

Waar dient de steun code voor bij bestellen van het boek?
Alle vrijwilligers die aan het boek hebben meegewerkt hebben een persoonlijke steuncode. Indien deze code ingevuld wordt bij het bestelproces, dan gaat 10% van de verkoopprijs naar de vrijwilliger. Dit bedrag is vrij te besteden. Dit bedrag kan bijvoorbeeld gedoneerd worden aan een ander goed doel.

Welke inkomsten van het boek gaan naar de stichting?
Het boek wordt in twee prijsklassen aangeboden:

  • € 17,95 – excl. extra donatie (= excl. verzendkosten)
  • € 24,95 – incl. extra donatie (= excl. verzendkosten)

Een deel van de opbrengsten wordt gefinancierd in Koffieschenk Buurtprojecten door heel Nederland. Deze opbrengsten zijn:

  • € 4,00 per boek bij aanschaf voor € 17,95
  • € 11,00 per boek bij aanschaf voor € 24,95

Wat is de levertijd van het boek?
Wij streven ernaar iedere bestelling te verwerken op de dag na de ontvangst. Je ontvangt de bestelling binnen twee werkdagen.

Hoe dien ik te betalen wanneer gekozen is voor  ‘Directe bankoverschrijving’?
Graag het totaalbedrag overmaken op NL31 INGB0671 9384 44 t.n.v. Wedding Nederland. Vermeld hierbij het bestelnummer, welke begint met een # en vermeld staat in de e-mailbevestiging. Na betaling ontvangt je per post de boeken en de factuur.

Wat doe ik als het boek beschadigd is afgeleverd?
Wij gaan er natuurlijk niet vanuit, maar er kan een klacht zijn over een zending. Stuur dan een email naar info@applesandoranges.nl en omschrijf wat de klacht is. Vermeld ook je telefoonnummer. Bij voorkeur maak je een foto van het beschadigde boek (of boeken) en stuur dat met je bericht mee. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op over het retourneren van het boek (of boeken) en de vervanging daarvan.

Wat zijn de verzendkosten als ik meerdere boeken tegelijk bestel?
De verzendkosten zijn €3,50 voor bestelling van 1 tot 2 boeken. Voor meer dan 2 boeken komen de verzendkosten op € 5,95 per zending.

Wie is de uitgever van het boek?
Uitgeverij Apples en Oranges publiceert het boek in co-productie met Oneiros Publishing, in opdracht van Stichting Goed doen voor een ander.

Heb je een vraag?
Plaats deze dan onderaan deze pagina. Wij zullen deze dan beantwoorden.


 

 

4 reacties op “Vragen over boek ‘Wat kan ik van u leren?’

  1. Hoe screenen jullie de mensen die koffie gaan drinken bij deze kwetsbare oudere mensen? In onze maatschappij zijn altijd personen die kwaad willen, dus die zouden misbruik van dit prachtige initiatief kunnen maken. En dat zou zonde zijn!

    • Tot op heden hebben wij de mensen niet hoeven screenen en zijn er gelukkig geen rare dingen gebeurd. Er zijn ook altijd medewerkers aanwezig die een oogje in het zeil houden.

  2. waar kan ik het boek in de winkel kopen?

Geef een reactie