Doneer je vrienden

Onlangs waren we bij meneer Bram (81) op de koffie. Bij binnenkomst vertelde hij: “Vroeger fantaseerde ik met al mijn vrienden hoe we als oude opaatjes op een bankje zouden zitten. Vandaag is de realiteit anders. Ik heb mijn dierbaren verloren. Geen één vriend leeft meer. Wat heeft het allemaal nog voor zin?”

Doneer je vrienden, word social media ambassadeur
Wij zijn ‘Stichting Goed doen voor een ander’ en spraken meneer Bram tijdens ons Koffieschenk Buurtproject. Een project waarbij we Nederlanders vragen 4 uur van hun leven te doneren om te gaan koffiedrinken met eenzame ouderen. Onze doelstelling is om 13.000 ouderen per maand te bereiken, door inzet van initieel 2.000 vrijwilligers.

Dit bereiken we alleen als we dit samen doen. Vandaar dat we jouw hulp vragen. Helpen is simpel. Doneer je ‘social media vrienden’ en word de ambassadeur voor meneer Bram:

  • Meld je aan en ontvang berichten met als thema ‘Eenzaamheid draaglijker maken voor onze ouderen’;
  • spreekt het bericht je aan?, deel dit met je vrienden op social media;
  • hiermee creëren we een landelijk vriendennetwerk;
  • waaraan we vragen om 4 uur van hun leven te doneren;
  • zodat personen als meneer Bram door vrienden bezocht blijven worden;
  • ze samen een kopje koffie drinken en eenzaamheid draaglijker wordt.

Aanmelden als ambassadeur zien wij als een intentie en geen belofte. Als een bericht je niet aanspreekt, dan begrijpen wij dat je het liever niet plaatst. Meer lezen over de Koffieschenk Buurtprojecten? Na aanmelding verwijzen we je verder.0 reacties op “Doneer je vrienden

Geef een reactie