Onze resultaten

Ruim 140.000 uur te realiseren
Sinds zomer 2017 is landelijk gevraagd wie 4 uur van zijn leven wilde doneren. Te besteden aan koffie drinken met eenzame ouderen in zijn eigen buurt. Gebaseerd op onze kettingreactie formule:

  • 1 persoon schenkt twee keer, twee uur koffie in zijn leven (totaal 4 uur);
  • de eerste keer alleen;
  • de tweede keer gaat een vriend(in) mee;
  • deze vriend(in) neemt het over als in een estafette;
  • om de tweede keer ook weer vriend(in) mee te nemen.

Met de inschrijvingen is via deze formule ruim 140.000 uur aan koffie schenken te realiseren. Dit aantal blijft dagelijks groeien. Vanwege dit ongekend hoog aantal, is besloten om in 2018 gefaseerd de uren te gaan besteden. Met als focus actief zijn in 96 woonplaatsen in 2020.

Ruim 2,5 miljoen mensen bereikt 
Wij zijn dankbaar dat ons initiatief door velen gedeeld is op social media. Waardoor het ook onder de aandacht kwam bij de media. NOS op 3, RTL Editie NL, Omroep Max, NPO Radio 2 (Gerard Ekdom), Linda Magazine, Margriet, Trouw, De Telegraaf, TEDx en vele anderen hebben ons ondersteunt. Waardoor we samen ruim 2,5 miljoen mensen bereikt hebben.

Korte termijn ambitie
We willen alle personen hartelijk bedankt voor donatie van de uren. Voor het besteden van deze uren, gaan we gefaseerd locaties opstarten. Zodra we opstarten op de gewenste locatie, ontvangen alle personen hier bericht over. Via deze link kan bekeken worden in welke woonplaatsen wij gaan starten.


 

0 reacties op “Onze resultaten

Geef een reactie