Kimberley de Haas

  • Social media: kimberley.de.haas
  • Leeftijd: 34
  • Beroep: ondernemer
  • Woonplaats: Den Bosch
  • Schrijft voor het boek ‘Wat kan ik van u leren?’

Button - Direct boek bestellen

Wie ben je?
Ik ben Kimberley, 34 jaar en woon in Den Bosch. Ik ben opgegroeid in Ede (Gelderland), maar woon al sinds mijn 10e in Brabant en voel me hier dan ook wel echt thuis.

Na mijn studie ben ik het bedrijfsleven in gegaan en daar heb ik van alles mogen doen: projectmanagement, sales, reorganisatietrajecten, manager. De rode draad is toch wel dat ik altijd bezig ben met mensen en energie krijg van een combinatie van nieuwe business opzetten en dingen verbeteren. Na bijna 10 jaar bij grote bedrijven, voelde ik dat dit niet meer zo bij me paste. Ik heb toen besloten mijn eigen pad te volgen en voor mezelf te beginnen. Ondernemer noemen ze dat geloof ik. Ik ben nu nieuwe bedrijven op aan het bouwen en ik werk aan een methodiek om organisaties te gaan leiden zoals dat past in deze tijd (tipje van de sluier: dat is zonder bazen… spannend!).

Wat is voor jou belangrijk?
Genieten! Van de grote én de kleine dingen. Luisteren naar je gevoel en doen waar je blij van wordt. Dat is waar voor mij het leven om draait. Wat mij hier enorm bij helpt, is om mezelf te blijven ontwikkelen en steeds nieuwe dingen te leren. En de realisatie dat er maar 1 persoon is die mij gelukkig kan maken en dat ben ik zelf. Ik vind het ook heerlijk om te geloven in “the sky is the limit” (cliché, ik weet het, maar sommige dingen zijn nou eenmaal niet voor niets een cliché geworden). Dus hoppa: groots dromen, groots denken, groots doen! En dat dan doen met fijne mensen, want samen is gewoon veel leuker.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Eén van de dingen waar ik echt blij van word, is lekker eten (en drinken)! Vooral het opeten is een grote hobby, maar ook van het koken ervan kan ik genieten. Verder vind ik het ook leuk om lekker te bewegen (dat moet natuurlijk ook wel met al dat lekkere eten). Yoga, wandelen, hardlopen. En sinds vorig jaar roei ik, omdat ik het heerlijk vind om op het water te zijn. Ik kom dan helemaal tot rust. Waar ik ook altijd voor te porren ben, is een goed gesprek met fijne mensen (met of zonder lekker drankje en hapje). En ik vind het heerlijk om de rust op te zoeken met een leuke film of een goed boek. Oh ja, reizen…. ook top!

“If you obey all the rules, you miss all the fun”

Wat wil je delen over je deelname?
Ken je dat gevoel? Dat je iets leest of hoort en dan gewoon voelt, daar wil ik wat mee… Nou, dat had ik dus toen dit project voorbij kwam. Het combineert van alles voor mij: nieuwe dingen leren, samen met anderen aan iets moois werken, weer wat gaan doen met het schrijven wat ik in mijn jeugd graag deed. En dit alles in een verpakking waarmee je ook nog eens anderen helpt. Ik bedoel, ik ben echt geen moeder Teresa. Je ziet mij niet ieder vrij uurtje besteden aan het helpen van andere mensen. Maar het voelt toch wel heel erg goed om door iets te doen wat ik leuk vind ook nog eens andere mensen te helpen. Voor mij was de keuze dan ook snel gemaakt.

Aan wie draag jij jouw hoofdstuk op én waarom?
Aan iedereen die me een stapje verder heeft geholpen om mijn eigen pad te vinden. En aan iedereen die maar geholpen mag worden door dit project om zich een beetje minder eenzaam te voelen. 


0 reacties op “Kimberley de Haas

Geef een reactie