Kelly de Greef

  • Social media: kelly.de.greef
  • Leeftijd:  29 jaar
  • Beroep: Marketeer
  • Woonplaats: Vlaardingen
  • Schrijft voor het boek ‘Wat kan ik van u leren?’

Button - Direct boek bestellen

Wie ben je?
Mijn naam is Kelly de Greef, ik ben 29 jaar en woon samen met mijn kleine, gekke labrador in de buurt van Rotterdam. In het dagelijks leven ben ik verantwoordelijk voor de marketing bij een organisatie die actief is in de scheepvaartbranche, een fascinerende wereld op zich. Ondanks de uitdagingen die mijn beroep biedt wilde ik toch ook graag nog een nieuwe uitdaging aangaan, omdat ik het belangrijk vind continu jezelf te blijven ontwikkelen en zoveel mogelijk uit het leven te halen.

Wat is voor jou belangrijk?
Reizen is mijn grote passie. Ook probeer ik zoveel mogelijk te genieten van de kleine dingen, hoe makkelijk dat je dat soms ook vergeet. Het avontuur aangaan en nieuwe dingen ontdekken is wat mij het grootste geluk brengt. Toch vind ik het belangrijk niet alleen voor jezelf te leven. Door je naasten te helpen kun je de wereld net dat kleine beetje mooier maken.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Mijn vrije tijd breng ik graag met vrienden door. Variërend van sporten, met de honden op pad tot lekker uit eten of een drankje doen in de stad. Daarnaast kan ik urenlang tijdschriften doorbladeren en blogs afstruinen om inspiratie op te doen voor het inrichten van interieurs. Een hobby waar ik mijn creativiteit in kwijt kan en waar ook weer dat stukje “de wereld een klein beetje mooier maken” in naar voren komt.

 “It’s better to regret something you’ve done, than something you haven’t.”

Wat wil je delen over je deelname?
Het schrijven van een eigen boek is één van mijn dromen en de deelname aan dit project vormt een eerste voorzichtige stap in het realiseren van die droom. Ook vind ik het belangrijk in deze steeds meer individualistisch wordende maatschappij toch ook iets voor anderen te kunnen betekenen. Uiteindelijk brengt het gelukkig maken van anderen, al is het maar voor heel even, meer voldoening dan alle overige (materialistische) zaken. Door mee te schrijven aan dit boek kan ik beide mogelijkheden combineren. Ik hoop dan ook dat mijn deelname niet alleen bijdraagt aan mijn persoonlijke ontwikkeling, maar dat het ook echt dat stukje verschil kan maken voor die mensen die dat het hardst nodig hebben. Al is het maar door bijvoorbeeld een stukje bewustwording te creëren.

Aan wie draag jij jouw hoofdstuk op én waarom?
Ik wil mijn hoofdstuk graag opdragen aan mijn oma, oma de Greef. Voor haar heb ik altijd grote bewondering gehad. De jaren nadat mijn opa overleed is zij veel dichter bij me komen te staan en is ze meer een vriendin dan een oma voor mij geweest. Haar humor en ondeugendheid vormen een belangrijke inspiratiebron voor me, soms bewust en soms onbewust. Helaas is zij al even niet meer onder ons. Met het schrijven van dit hoofdstuk en het helpen van ouderen hoop ik haar toch weer iets dichterbij te hebben.0 reacties op “Kelly de Greef

Geef een reactie