Cindy Bosch

  • Social media: cindy.bosch
  • Leeftijd: 42
  • Beroep: schaap met 5 poten met een specialisatie in portfoliomanagement
  • Woonplaats: Almere
  • Schrijft voor het boek ‘Wat kan ik van u leren?’

Button - Direct boek bestellen

Wie ben je?
Ik ben Cindy Bosch, 42 jaar, gelukkig getrouwd met Carolien en woonachtig in Almere. Ik hou van bourgondisch genieten met familie en vrienden, ben verslaafd aan puzzeltjes en hou van lezen. Van beroep een schaap met 5 poten met een specialisatie in portfoliomanagement. Afgelopen februari 2017 het roer omgegooid en mijn vaste baan bij een financiële instelling opgezegd. En hoe nu verder? Ik heb geen strak omlijnd plan maar wel ideeën en volg daarbij mijn hart. ‘Go with the flow’ is mijn motto.

Wat is voor jou belangrijk?
De belangrijkste waarden voor mij in het leven zijn: respect en positiviteit. Respect voor wie iemand is ongeacht geloof, achtergrond, afkomst of seksuele voorkeur. Heb respect voor eenieder zijn of haar mening en oordeel niet. Iedereen mag zijn of haar mening hebben en geven maar probeer een ander niet te overtuigen. Daarnaast sta ik positief in het leven. Elke dag komt de zon weer op en daar geniet ik van! Ik zoek altijd het positieve in elke situatie – hoe moeilijk soms ook. Ik heb moeilijke periodes gekend in mijn leven maar mijn positiviteit heeft mij daar altijd weer doorheen geholpen. Het leven is een geschenk waar we van moeten genieten en zo veel als mogelijk ook anderen helpen met het laten genieten.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Soms even lekker een dagje nietsdoen met een goed boek, heerlijk gezellig een dag samen zijn met vrienden, lekker een avondje uit eten, ’s winters met een dekentje op de bank Netflixen, ’s zomers markten afstruinen en wandelen op een boulevard. Samengevat: genieten van het leven.

“Het leven is een cadeautje,
dus vier dit elke dag!”

Wat wil je delen over je deelname?
Van kinds af aan al dol op lezen en schrijven. Door de tijd heen is het schrijven op de achtergrond geraakt en heb ik nooit eerder meer gedurfd om mij hieraan te wagen. Totdat ik een teamdag had waarbij wij door middel van het “Walt Disney”-concept individueel gingen brainstormen over je droom. Mijn droom is het schrijven van een boek. Toeval bestaat niet maar een week later kwam ik het bericht van Edward tegen. En dan ook nog voor een geweldige doelgroep; de ouderen van onze samenleving. Ik heb direct gereageerd en ben dankbaar dat ik deel mag nemen aan dit fantastische project.

Aan wie draag jij jouw hoofdstuk op én waarom?
In eerste instantie aan mijn oma! Een geweldig persoon die mij altijd heeft gesteund – vol liefde en aandacht. In de laatste jaren van haar leven was zij dement maar had het geluk familie en vrienden om haar heen te hebben zodat zij niet eenzaam was. Dit is voor vele ouderen wel anders, helaas. Daarnaast draag ik het op aan mevrouw Kok; een vitale dame van 83 jaar. Zij woont zelfstandig en draagt haar steentje bij om andere ouderen uit de eenzaamheid te halen. Ze heeft heel veel meegemaakt in haar leven en ik weet zeker dat wij daar veel van kunnen leren.


0 reacties op “Cindy Bosch

Geef een reactie