Judith Tegels

  • Social media: judith.tegels
  • Leeftijd: 38
  • Beroep: Klantenbinding en eventcoördinator bij Insights Benelux
  • Woonplaats: Haarlem
  • Rol bij de stichting: Landelijke coördinator Koffieschenken, Scrummaster

Button - Direct boek bestellen

Wie ben je?
Ik woon en werk met veel liefde in Haarlem. Samen met mijn twee katten, geniet ik in een schattig gemeentelijk monument met heerlijke tuin op het zuiden. Mijn werk bij Insights Benelux gaat vooral over – al kletsend – mensen helpen en het organiseren van alles wat georganiseerd moet worden; zoals een evenement op logistiek vlak of een project als scrummaster. Een heerlijke organisatie waar ik alle vrijheid heb om mijn energie op de juiste plekken in te zetten.

Wat is voor jou belangrijk?
Ik vind het belangrijk om mijn talenten daar in te zetten, waar ze goed gebruikt kunnen worden. En helemaal als ik daarmee andere mensen help! Als scrummaster en landelijk coördinator voor de Stichting kan ik mijn organiserende kwaliteiten tonen en ze blijken ook gewaardeerd te worden. Dit geeft mij ontzettend veel energie. Om samen met een groep mooie mensen andere mooie mensen te kunnen helpen!

Wat doe je graag in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik graag buiten; wandelend, fietsend of sportend, als het maar bewegend is. Ik ben dol op het strand en de duinen. Ook ben ik graag met mijn handen bezig; in de tuin, in huis of met andere creatieve bezigheden. In de keuken kun je me tevens vaak vinden, daar probeer ik lekkere diners te bereiden of ben ik met zoete baksels in de weer. En wordt het in Nederland te nattig, dan pak ik mijn rugzak en trek erop uit naar warme oorden.

Life is not about waiting for the storm to pass,it’s about learning to dance in the rain

Wat was voor jou de aanleiding om voor de stichting te werken?
Het doet me goed om mensen te helpen die het minder goed hebben dan ik. Ik kook reeds regelmatig voor een spastische vrouw in een rolstoel en ik zou heel graag de vluchtelingen in Nederland helpen. Helaas is dat laatste heel lastig als je niet een bepaalde achtergrond hebt. Dus toen ik het initiatief van Stichting Goed Doen voor een ander voorbij zag komen, was ik direct enthousiast. Ik heb het voorrecht van een goed leven en mooie mensen om me heen. Dat gun ik anderen ook, helemaal aan het einde van hun leven.