Leuk met collega’s

Maak vandaag het verschil 
Elke dag lees je over ‘de eenzame ouderen’. Denk jij dan ook wel eens ‘Zo wil ik niet oud worden?’ Wat nu als je vandaag besluit om hier wat aan te doen. Hoe? Heel simpel; met liefde, tijd en advocaat met slagroom.

Advocaat met slagroom als MVO-beleid 
Wij zoeken personen die ‘bitterballen met bier’ op de vrijdagmiddagborrel, inruilen voor advocaat met slagroom. Hoe gaaf zou het zijn, als je de week afsluit in een verzorgingshuis. Samen met collega’s tijd besteed met eenzame ouderen. Zodat je met het bedrijf waar je werkt, direct maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Estafette
Het idee wordt nog duurzamer als de week daarna een ander bedrijf dit overneemt. Als in een estafette blijven ouderen bezocht worden.

Wat je geeft, krijg je terug
Wij organiseren dit graag. Als steun vragen wij een bijdrage. Om Buurtproject Koffieschenken te financieren, zoals toegelicht in de onderstaande video. Voor deze bijdrage bieden wij een social media campagne aan. Door deze te plaatsen op jullie online kanalen, wordt jullie MVO beleid inzichtelijk en maken we samen eenzaamheid draaglijker. Maak vandaag het verschil als bedrijf, (ondernemers)vereniging, Lions, Rotary, gemeente of persoonlijk. Mail naar edward@goeddoenvooreenander.nl en ik neem contact met je op.

 


0 reacties op “Leuk met collega’s

Geef een reactie