Wil jij eenzaam oud worden? In jouw buurt gebeurt dit nu!

Wie wil 4 uur van zijn leven doneren?
Ons doel is personen vinden die slechts 4 uur van hun leven willen doneren. Te besteden aan koffiedrinken met eenzame ouderen in hun eigen buurt.

Button - Doneer ook 4 uur

4 uur van mijn leven voor Buurtproject Koffieschenken
Je donatie is gebaseerd op onze kettingreactie formule. Doe goed en nodig anderen uit hetzelfde te doen. Dit werkt als volgt:

  • 1 persoon schenkt twee keer, twee uur koffie in zijn leven (totaal 4 uur);
  • de eerste keer alleen;
  • de tweede keer gaat een vriend(in) mee;
  • deze vriend(in) neemt het over als in een estafette;
  • om de tweede keer ook weer vriend(in) mee te nemen.

Op deze manier kost het iedereen maar vier uur. Terwijl eenzame ouderen als in een kettingreactie bezocht blijven worden. Je mag ook kinderen meenemen. Ouderen vinden dit vaak fantastisch.

Wanneer kan ik starten?
Tijdens inschrijving kun je zien op welke locaties je kunt starten. Als jouw woonplaats er niet bij staat, schrijf je dan in als toekomstige Koffieschenker. Zodra we starten in jouw woonplaats ontvang je hiervan bericht.

Wat wordt er exact verwacht tijdens Koffieschenken?
Lees de pagina die beschikbaar is voor de locaties waar we al koffieschenken. Hier staat alles omschreven over de eerste keer Koffieschenken.

Van onze ouderen kan je nog veel leren
Ruim 100 vrijwilligers ondersteunen dit en hebben meegewerkt aan het boek ‘Wat kan ik van u leren?’’. Een verhalenbundel met 50 levenswijsheden van onze ouderen. Met de opbrengsten van het boek worden Koffieschenk Buurtprojecten door heel Nederland opgezet.

Button - Direct boek bestellen

Deel deze pagina zodat wij ons doel bereiken!