Doneer jouw blog

Wij zijn Stichting Goed doen voor een ander
Ons doel is personen vinden die slechts 4 uur van hun leven willen doneren. Te besteden aan koffiedrinken met eenzame ouderen in hun eigen buurt.

Van onze ouderen kan je nog veel leren
Ruim 100 vrijwilligers ondersteunen dit en hebben meegewerkt aan het boek ‘Wat kan ik van u leren?’’. Een verhalenbundel met 50 levenswijsheden van onze ouderen. Hiermee wordt aandacht gevraagd voor Koffieschenk Buurtprojecten.

Bloggers gezocht
Schrijven van een blog is een andere manier bewustwording te creëren. Vandaar dat wij Bloggers zoeken voor onze social media campagne. Ken jij ook eenzame ouderen? Bijvoorbeeld op je werk in de zorg, of misschien in je eigen woonomgeving of familie? Stel dan eens de vraag ‘Wat kan ik van u leren?,’ en schrijf daar dan een blog over.

Hoe doneer ik mijn blog?
Om je blog te doneren zijn dit de vervolgstappen:

  • Meld je aan als blogger
  • Schrijf een blog van 350 – 400 woorden
  • Kies als onderwerp ‘eenzaamheid onder ouderen’ of ‘wat kan ik van u leren?’
  • Selecteer er een mooie foto bij
  • Verwerk onderaan je blog de tekst:

Deze blog doneer ik aan Stichting Goed doen voor een ander. Zij organiseren Koffieschenk Buurtprojecten voor eenzame ouderen. Om hier aandacht voor te vragen heeft de Stichting het boek ‘Wat kan ik van u leren?’ gepubliceerd. Want van onze ouderen kan je nog veel leren.  Ik doneer mijn blog om ook bewustwording te creëren omtrent eenzame ouderen. Wil jij ook bloggen? Meld je aan via www.blog.doneerjouwtalent.nl

  • Plaats de blog op je eigen social media kanaal, website of blogpagina
  • Belangrijk: Meer mensen bereiken? Stel je post in op ‘Openbaar’. Dit is niet verplicht.
  • Vraag je vrienden om ook te gaan bloggen door ze te taggen
  • Deel de post met de Facebookpagina Stichting Goed doen voor een ander

Van daaruit kan je blog door ons gedeeld worden op onze webpagina’s, Facebookpagina’s en andere social media kanalen.

Hoe weet ik of mijn blog in de social media campagne komt?
Meld je aan met het onderstaande formulier, zodat we je op de hoogte kunnen brengen.

We kijken uit naar je blog!0 reacties op “Doneer jouw blog

Geef een reactie