Inspirerend boek ‘Wat kan ik van u leren?’

Stichting Goed doen voor een ander zet zich in om eenzaamheid onder ouderen draaglijker te maken. Door landelijk Koffieschenk Buurtprojecten te organiseren. Hier blijkt dat ouderen ons veel kunnen leren. Ruim 100 vrijwilligers door heel Nederland ondersteunen dit en hebben meegewerkt aan het boek ‘Wat kan ik van u leren?’. Een verhalenbundel met 50 levenswijsheden, geschreven door 50 schrijvers en ondersteunt door o.a. fotografen, schrijfcoaches en vormgevers.

Button - Direct boek bestellen

Levenslessen van onze ouderen
Met het boek wordt de bewustwording gecreëerd dat onze ouderen niet vergeten mogen worden. Dat ze van onschatbare waarde zijn en je inzichten kunnen geven voor je eigen leven. Dierbare wijsheden om je te helpen groeien. Met de opbrengsten van het boek worden Koffieschenk Buurtprojecten door heel Nederland opgezet. Losse boeken zijn te bestellen voor € 24,95 per stuk. Dit boek is inclusief extra donatie. Hiervan wordt € 11,00 geïnvesteerd in Koffieschenk Buurtprojecten. Het boek kan ook aangeschaft worden voor € 17,95 per stuk.  Hiervan wordt € 4,00 geïnvesteerd in Koffieschenk Buurtprojecten.

Blijf op de hoogte
Wij betrekken iedereen graag bij onze missie. Meld je daarom aan voor onze Facebookgroep ‘Wat kan ik van u leren?‘ zodat je constant op de hoogte blijft.

Button - Lid worden Facebookgroep

Wil je meer lezen over het boek ‘Wat kan ik van u leren?’
Op onze pagina ‘in de media‘ staan verschillende artikelen en interviews.


 

3 reacties op “Inspirerend boek ‘Wat kan ik van u leren?’

 1. Sasja van Buuren.

  Lijkt me een prachtig boek wat gelezen moet worden door de jongeren van nu.

 2. Annemieke van Rossen

  Mijn dochter haar grote wens was om ooit een keer een verhaal/boek te schrijven. Met dit “project”kreeg ze een kans.
  Met haar nog 49 mensen.
  Geweldige verhalen verteld door oudere mensen met als eerste vraag: WAT KAN IK VAN U LEREN!!
  Dit alles dus gebundeld in een boek.
  Heel bijzonder en zo de moeite waard om te lezen.

  • Dankjewel Annemieke voor je mooie woorden! Wat fijn dat we met dit project niet alleen ouderen gelukkiger kunnen maken maar ook jouw dochter! Hartelijke groet, Judith van Stichting Goed doen voor een ander

Geef een reactie