Boek publicatie

Schenk onze ouderen een onvergetelijke avond

13 DECEMBER WORDT EEN BIJZONDERE DAG …

Met ruim 100 vrijwilligers brengen wij 13 december ons boek uit, met de titel ‘Wat kan ik van u leren?‘ Een verhalenbundel met 50 levenswijsheden van onze ouderen. Hiermee wordt de bewustwording gecreëerd dat onze ouderen niet vergeten mogen worden. Dat ze van onschatbare waarde zijn en je inzichten kunnen geven voor je eigen leven.

Om de publicatie te vieren willen wij onze ouderen een onvergetelijke avond bezorgen. Het liefst met worst, kaas en … augurken. Als stichting hebben wij nog geen financiële middelen om dit te bekostigen. Vandaar deze oproep om ons te sponsoren.

In totaal hebben we nog € 350,- nodig, voor een groep van 200 personen. Doneren kan onderaan deze pagina via iDeal. Je kunt ons ook steunen door een boek te kopen. Met de opbrengsten van het boek worden Koffieschenk Buurtprojecten door heel Nederland opgezet. Een initiatief om eenzaamheid onder ouderen draaglijker te maken.

Onderstaand kun je doneren. Rechtstreeks overmaken kan ook naar Stichting Goed doen voor een ander. Rek. nr. NL27 RABO 0311 3468 71

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Project

Bericht

Bedrag * 

“Ons streven is personen stimuleren om goed te doen voor een ander. Met nadruk op ‘anderen’ die zich in uitdagende levenssituaties bevinden. Waarbij onze focus ligt op eenzaamheid dragelijker maken (bij ouderen).”

0 reacties op “Schenk onze ouderen een onvergetelijke avond

Geef een reactie