Koffieschenken

98-Jarige emotioneert publiek tijdens conferentie

Wie wil met Mevr. Van Huis koffie drinken?

“Niemand wil in eenzaamheid sterven. Ook mevrouw Van Huis niet! Ze komt nu het podium op. Stimuleer vrienden om haar te bezoeken.” Dit was de boodschap tijdens een ‘TEDx conferentie. Het publiek werd gevraagd een foto te nemen. En daarna te delen op social media met een verwijzing naar www.bezoekouderen.nl. De site om een afspraak met mevrouw Van Huis te plannen. Een geëmotioneerd publiek reageerde massaal op dit verzoek.

Button - Aanmelden Mevr Van Huis

Wat kan ik van u leren?
Contact met mevrouw Van Huis is ontstaan vanwege haar publicatie in het boek ‘Wat kan ik van u leren?‘ Een verhalenbundel gepubliceerd door ruim 100 vrijwilligers uit heel Nederland. Het boek bevat 50 levenswijsheden van ouderen. Met het boek wordt de bewustwording gecreëerd dat onze ouderen niet vergeten mogen worden. Dat ze van onschatbare waarde zijn en je inzichten kunnen geven voor je eigen leven. Dierbare wijsheden om je te helpen groeien.

Minder eenzaam 100 worden
“2019 wordt Mevrouw Van Huis 100 jaar. Laten we er samen voor zorgen dat ze vanaf vandaag wekelijks bezoek krijgt”. Aldus Stichting Goed doen voor een ander. De initiatiefnemer vervolgt. “Het is zo simpel om dit te bereiken. Het enige wat we vragen is delen van onze boodschap op social media. Op deze manier bereiken we vele mensen en is haar agenda snel gevuld.”


Fotografie: Marjory Haringa

“Ons streven is personen stimuleren om goed te doen voor een ander. Met nadruk op ‘anderen’ die zich in uitdagende levenssituaties bevinden. Waarbij onze focus ligt op eenzaamheid dragelijker maken (bij ouderen).”

0 reacties op “98-Jarige emotioneert publiek tijdens conferentie

Geef een reactie