Boek publicatie Koffieschenken Video

Mijn liefdesbrief aan Claudia de Breij

Wie kan mij helpen Claudia de Breij te bereiken?

 

Lieve Claudia,

Hier mijn (liefdes)brief aan jou. Via deze weg probeer ik je te bereiken. Zodat ik mijn liefde voor eenzame ouderen met je kan delen. Deze liefde vertaalt zich in eenzaamheid draaglijker maken voor onze ouderen.

Hiervoor heb ik het Buurtproject Koffieschenken opgestart. Ik vraag aan heel Nederland om slechts 4 uur van hun leven te doneren. Te besteden aan koffiedrinken met eenzame ouderen in hun eigen buurt. Concreet betekent dit twee maal twee uur koffiedrinken in een verzorgingshuis: de eerste keer alleen en de tweede keer samen met een vriend(in). Als in een ‘estafette’ neemt deze vriend(in) het vervolgens over, om de tweede keer ook weer een vriend(in) mee te nemen, enz., enz. Zo neemt het aantal koffieschenkers snel toe, waardoor meer eenzame ouderen bezocht kunnen worden.

Met dit initiatief ben ik zelf 2 jaar geleden begonnen. Tijdens het koffieschenken begon ik te vragen ‘Wat kan ik van u leren?’. Hierdoor besefte ik me dat onze ouderen ons veel kunnen leren, dus nog een belangrijke maatschappelijke rol vervullen. Het waren verhalen van onschatbare waarden, die inzichten gaven voor mijn eigen leven. Nu is het idee ontstaan om deze verhalen te publiceren. Schrijvers door heel Nederland ondersteunen dit. Zij schrijven allemaal 1 hoofdstuk in het boek ‘Wat kan ik van u leren?’

En nu probeer ik jou te bereiken Claudia. Ik zou namelijk graag een kopje koffie met je drinken. Om te bespreken of jij samen met mij een eenzame ouderen wilt bezoeken. Om vervolgens ook 1 hoofdstuk in ons boek te schrijven. Maar … als ik eerlijk ben Claudia … je bent voor mij een onbereikbare liefde. Vandaar dat ik via mijn netwerk probeer je alsnog te bereiken.

Dus … lieve lezer van dit bericht. Zou je dit bericht willen delen? Zodat de kans groter is dat mijn liefde Claudia gaat bereiken.

Met enthousiaste groet,

Edward Molkenboer
edward@goeddoenvooreenander.nl
Oprichter Stichting Goed doen voor een ander


Button - Doneer ook 4 uur

“Ons streven is personen stimuleren om goed te doen voor een ander. Met nadruk op ‘anderen’ die zich in uitdagende levenssituaties bevinden. Waarbij onze focus ligt op eenzaamheid dragelijker maken (bij ouderen).”

0 reacties op “Mijn liefdesbrief aan Claudia de Breij

Geef een reactie